Arbuusijää

Imelihtne mahlajää, mis meeldib eriti hästi lastele.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Sügavkülmutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

umbes liitri jagu arbuusitükke

4 papp- või plasttopsi ja 4 jäätisepulka

laimimahla või mündilehti

Valmistamine

Eemalda arbuusiseemned ning püreesta viljaliha köögikombainis. Maitsesta soovi korral ühe laimi mahla või mõne peenelt hakitud mündilehega.

Kalla saadud püree pabertopsidesse, torka keskele jäätisepulk. Pane sügavkülma.

Kui arbuus on jäätunud, siis rebi pabertops ümbert ära ja serveeri.
 

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Tiramiiiisu
postitatud 13.07.2010 18:48

Tegin, aga arbuus jäätisena ei osutunud minu lemmikuks.

Aniitram
postitatud 27.06.2010 14:05

Kiire mahlajäätis. Kuigi maitselt olen saanud põnevamaid.

Pille
postitatud 15.05.2016 12:09

Martiina saadetud pilt:

Kaare
postitatud 15.05.2016 11:43

Lihtne ja jäine. Lisasin maitseks laimimahla. Kuumal suvepäeval hea jahutuseks lipmsida. Aga pigem selline maheda jäätüki limpsimine kui maitseelamust pakkuv jäätise söömine :)