450 g kondita pehmet sealiha
2 erivärvilist paprikat
250 g tükeldatud konservitud ananassi omas mahlas
1 dl ananassimahla või ananassikonservi vedelikku
1 tl riivitud värsket ingverit
3 sl sojakastet
1 sl maisitärklist
Lõika sealiha ribadeks. Pese ja poolita paprikad, eemalda seemned ja lõika paprikad seejärel õhukesteks viiludeks. Koori porgandid, lõika õhukesteks seibideks.
Sega väikeses kausis omavahel ananassimahl, tärklis, riivitud ingver ja sojakaste.
Pruunista liha suurel pannil õlis ümberringi. Seejärel lisa pannile paprikad ja porgand ning prae 5 minutit, kuni köögiviljad pehmenevad.
Lisa hakitud küüslauk ja nõrutatud ananass. Prae 2 minutit pidevalt segades.
Siis keera kuumus väiksemaks ja lisa ananassimahla-tärklise-sojakastme segu. Sega hästi läbi ja kuumuta veel mõned minutid.
Serveeri kuumalt riisiga.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Pille Petersoo.
Mees ütles kommentaariks, et seda toitu võiks iga päev süüa. Tõesti oli hea ja väärib edaspidigi tegemist.
Meile mehega kohe väga meeldis-maitses! :) Ainult, et retsept jätab mulje, nagu saaks selle söögi imekiirelt valmis-tegelikult tuli ju lihal ikka pehmeneda lasta
Mulle maitses!!
Maitsev!
Väga hea, aga järgmisel korral paneksin ingverit 1/2 tl. Kasutasin marineeritud paprikaviile ja punast sibulat.
Vokitud sealiha Hawaii moodi
Hawaii kohalik toit, mis eestimaiseks kohandatuna viib meilgi keele alla.