Lõika kanafileed peenikesteks ribadeks. Koori sibul, lõika pooleks ja seejärel viiludeks. Poolita paprikad, puhasta seemnetest ja lõika peenikesteks ribadeks. Haki petersell.
Kuumuta pannil õli, lisa kanatükid ja sibulaviilud ning pruunista kiiresti kergelt. Lisa paprikad, kuumuta 3-5 minutit. Lisa tomatid ja petersell, maitsesta soola ja pipraga. Kata pealt kaanega ja kuumuta madalal kuumusel 15 minutit (võib ka kauem; kui kaste liiga vedel tundub, võid mõned minutid ka ilma kaaneta kuumutada).
Serveeri värske salati ja keedetud riisi või kartulitega. Kaunistuseks puista peale veel veidi peterselli.
Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.
Kana-paprika panniroog
Kasuta erivärvilisi paprikaid; lihaks sobib nii kana rinna- kui ka kintsufilee.