Porru ja keedukartuli sisaldusega hakklihapallid.
500 g hakkliha
100 g keedetud kartulit
1 sibul
1 porru
1 muna
2 tl soola
2 tl musta pipart
võid
Riivi või haki sibul peeneks, tükelda porru. Peenesta kahvliga keedetud kartulid.
Sega hakkliha, sibul, porru ja kartul ühtlaseks sitkeks massiks. Prae pannil prooviks üks lihapall ja kontrolli maitset. Vajadusel lisa maitseaineid.
Küpseta pallikesi pannil algul kõrgema kuumuse juures, siis pisut madalamal temperatuuril.
Serveeri majoneeskastmega. Pereköögi retsept (Detsember 1998, jõulupallikesed). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Maitsel polnud viga ,aga tainamass jäi vedelavõitu,pallikesed ei säilitanud kuju.
Hakklihapallikesed kartuliga
Porru ja keedukartuli sisaldusega hakklihapallid.