Hakklihapallikesed kartuliga

Porru ja keedukartuli sisaldusega hakklihapallid.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g hakkliha

100 g keedetud kartulit

1 sibul

1 porru

1 muna

2 tl soola

2 tl musta pipart

Praadimiseks:

võid

Valmistamine

Riivi või haki sibul peeneks, tükelda porru. Peenesta kahvliga keedetud kartulid.

Sega hakkliha, sibul, porru ja kartul ühtlaseks sitkeks massiks. Prae pannil prooviks üks lihapall ja kontrolli maitset. Vajadusel lisa maitseaineid. 

Küpseta pallikesi pannil algul kõrgema kuumuse juures, siis pisut madalamal temperatuuril.

Serveeri majoneeskastmega.

Pereköögi retsept (Detsember 1998, jõulupallikesed). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 19.08.2009 19:35

Maitsel polnud viga ,aga tainamass jäi vedelavõitu,pallikesed ei säilitanud kuju.