Kreeka hakklihapallid (punega)

Väga maitsvad ja lihtsad lihapallid! Kreekapäraseks teevad need lihapallid kuivatatud pune lisamine - nimelt on see Kreeka vaat et kõige populaarsem ürt.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g veisehakkliha

1 sibul

0.5 sl õli

1 tl soola

0.5 tl musta pipart

1 sl tšillikastet

1 sl sinepit

1 tl kuivatatud punet

Valmistamine

Peenesta sibul ja kuumuta pannil õlis või mikroahjus täisvõimsusel (650W) paar minutit (kui kasutad mikroahju, siis sega oliiviõli lihtsalt hakkmassi hulka).

Sega kõik ained ühtlaseks. Vormi hakkmassist umbes 30 pisikest hakklihapalli ning prae need pannil kaunilt pruuniks.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 08.06.2010 09:16

Väga vürtsised