Võileivad seaprae ja marineeritud männiriisikatega

Margit Härma soovitus marineeritud männikate ja seapraejääkide kasutamiseks ;)

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

head täistera rukkileiba võileibade jaoks

200 g külma seapraadi

1 sl rapsiõli

2 tl Dijoni sinepit

tilli

soola ja musta pipart

marineeritud männiriisikaid

Valmistamine

Eemalda seapraelt kogu rasv ja rebi liha peenikesteks kildudeks. Sega õli ja sinep omavahel ning lisa hakitud till. Seejärel sega rebitud lihaga, maitsesta vajadusel soola-pipraga. 

Pane sealiha leivale ja kaunista marineeritud männiriisikatega. 

Tee ise:

Retsept on mugandatud Margit Härma raamatust "Seeneaabits. Metsast pannile ja purki" (Pilgrim Raamat, 2012). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Maalt ja hobusega
postitatud 13.02.2012 13:13

Põnev!

Ilse
postitatud 08.10.2019 12:54

Väga hea viis, kuidas seaprae jääke ära kasutada. Võta aga oma lemmikleib, sahvrist purk riisikaid ja suurepärased suupisted olemas. Paku vai külalistele.