Nisutortiljad või kuklid tuunikala-kodujuustu täidisega.
4 nisutortiljat või lavašši või kuklit
2 veega tuunikalakonservi
1 punane sibul
400 g kodujuustu
1 tl Dijoni sinepit
1 purustatud küüslauguküüs
soola ja musta pipart
soovi korral lehtsalatit
Nõruta tuunikala ja suru kahvliga katki. Sega peenelt hakitud sibula, kodujuustu, sinepi ja küüslauguga. Maitsesta soola ja pipraga.
Määri segu tortiljale, kata soovi korral mõne lehtsalatiga ja keera rulli - või pane lihtsalt koos salatilehega kukli vahele.
Inspiratsioon rootslaste ARLA lehelt. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Suurepärased! Ei nimetaks isegi suupisteks, pigem kerge eine, kui sinna juurde veel salatit teha!
tõesti väga toitvad.
Väga maitsev segu, mida kukli või tortilja vahele määrida!
Kui palju sinepit?
See 10 min on ahjus või pannil?
Kausis
Tuunikalarullid kodujuustuga
Nisutortiljad või kuklid tuunikala-kodujuustu täidisega.