Lavaširullid kukeseentega

Kukeseene-sibula-hapukooretäidisega lavaširullid.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

1 õhuke lavašš

praadimiseks võid

400 g kukeseeni või muid mahedamaitselisi seeni

1 suur sibul

4-5 küüslauguküünt

2 sl hapukoort

hakitud värsket tilli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Puhasta ja haki seened. Haki sibul ja küüslauk. Pruunista seeni ja sibulaid võis, siis lisa küüslauk ja prae veel minut-kaks. Tõsta pann tulelt, sega juurde hapukoor, hakitud till ning maitsesta soola-pipraga.

Laota lavašš lauale ja lõika pooleks. Laota seenetäidis lavašile, keera rulli ja lõika tükkideks.

Loe veel:

Pereköögi retsept (september 2001), aga mugandatud. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Piret
postitatud 07.10.2004 16:04

Lihtne on tükkideks lõigata kui enne lõikamist pistad tikud läbi rulli ja lõikad tikkude vahelt.

Kokkamas95
postitatud 16.08.2010 09:30

Väga maitsev suupiste lavaššist ja seentest. Pealegi lihtne valmistada.

Pille
postitatud 11.08.2017 14:59

Pilt ka:

Hexy
postitatud 23.08.2010 10:04

Ei olnud minu lemmik.

MariMari
postitatud 16.10.2010 09:22

Suvel peolauahitt, kõikide seeneööjate lemmik, AGA lisaks määrisin mina lavaši sulatatud-või toorjuustuga, lisasin lehtsalatit, siis on mõnusalt mahlane.

Kaare
postitatud 13.08.2017 18:13

Küüslauku panin vähem. Väga maitsvad suupisted!