2 sl õli
400 g veisehakkliha
400 g purustatud konservitud tomateid
1 sibul
soola ja musta pipart
1 sl kuivatatud punet
1 sl mett
5 dl vett
maitse järgi sidrunimahla
400 g purk valgeid konservube
hakitud peterselli või sibulapealseid
Kuumuta potis õli ja pruunista selles hakkliha.
Lisa tomatikonserv, tükeldatud sibul, küüslauguküüs, maitseained, sool, mesi ja vesi. Hauta 20 minutit.
Lisa oad, kuumuta supp uuesti läbi ja maitsesta soovi korral veel.
Puista üle hakitud peterselli või sibulapealsetega.
Idee ajakirja Pere ja Kodu lisalehest "Pereköök" (jaanuar 2003). Pildid tegid Juta Kübarsepp ja Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
meie pere üks leppiksuppidest:) olen sisse hakkinud värskeid tomateid, purgimaisi olen ka juurde pannud
Kasutasin poolt kogust hakkliha ja lisasin 2 porgandit. Ja tuli tõesti väga maitsev, eriti hapukoorega, läheb kohe kindlasti kordamisele
See supp on juba pikemat aega meie pere lemmik. Suur tänu retsepti eest!
Väga, väga maitsev supp. Äärmiselt lihtne valmistada. Kindlasti teen veel!
Kas mõeldud on tomatikastmes ube ja need lähevad siis supisse koos kastmega?
Kati, tundub, et "tavalisi", aga kui on kodus tomatikastmes oad, siis võid neid ka kasutada, koos kastmega.
Tõesti hea supp aga ma sidrunit järgmine kord ei pane.
Lihtne ja toitev tomati-hakklihasupp
Lihtsasti valmistatav maitsev supp. Hakkliha ning oad tegid supi igati toitvaks.
Vahendid toidu valmistamiseks ning ilusaks serveerimiseks leiate kauplusest Apelsin.