Argiõhtu chilli con Carne

Kiirelt valmiv pajaroog, mis meeldib ka lastele.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 sl õli

1-2 sibulat

1-2 hakitud varssellerit soovi korral

2 paprikat (nt punane ja roheline)

2 purustatud küüslauguküünt

500 g veise- või kodust hakkliha

1 sl tšillipulbrit

1 tl punet

400 g ehk 1 purk konservitud purustatud tomateid

800 g ehk 2 purki konservube (võivad olla oad tomatikastmes)

soola ja musta pipart

Valmistamine

Pruunista hakkliha ja sibul õlis. Lisa küüslauk, purustatud tomatid ja maitseained. Kuumuta mõned minutid.

Lisa oad tomatikastmes ja hakitud paprika. Hauta 10 minutit, maitsesta soola ja pipraga.

Serveeri saia, riisi või kartuliga.

Loe veel:

Pereköögi retsept (mai 2001), mugandatud, pildi tegi HEDI777.

LISA KOMMENTAAR

hedi777
postitatud 11.01.2012 17:09

Mõnus roog, nagu alati.

Pille
postitatud 21.03.2024 08:42

Pilt ka:

Jaanika Jaanson
postitatud 20.10.2022 08:08

Minule meeldib süüa niisama ja lihtsalt saia kõrvale võtta.

Hart
postitatud 26.11.2024 20:11

400 g ehk 1 purk konservitud purustatud tomateid 800 g ehk 2 purki konservube (võivad olla oad tomatikastmes) PS. Purk on ikka 200g, ehk on reteptikirjutajal kogused pisut metsa läinud? 500g liha ja 800g ube pole väga reaalne?

Pille
postitatud 27.11.2024 15:41

Hart, enamasti on need 400-g purgid (bruto, neto kõigub seal 220-240 g vahel). Nii et kaks "tavalist" oapurki.