2 sl õli
1-2 sibulat
1-2 hakitud varssellerit soovi korral
2 paprikat (nt punane ja roheline)
2 purustatud küüslauguküünt
500 g veise- või kodust hakkliha
1 sl tšillipulbrit
1 tl punet
400 g ehk 1 purk konservitud purustatud tomateid
800 g ehk 2 purki konservube (võivad olla oad tomatikastmes)
soola ja musta pipart
Pruunista hakkliha ja sibul õlis. Lisa küüslauk, purustatud tomatid ja maitseained. Kuumuta mõned minutid.
Lisa oad tomatikastmes ja hakitud paprika. Hauta 10 minutit, maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri saia, riisi või kartuliga.
Pereköögi retsept (mai 2001), mugandatud, pildi tegi HEDI777.
Mõnus roog, nagu alati.
Minule meeldib süüa niisama ja lihtsalt saia kõrvale võtta.
400 g ehk 1 purk konservitud purustatud tomateid 800 g ehk 2 purki konservube (võivad olla oad tomatikastmes) PS. Purk on ikka 200g, ehk on reteptikirjutajal kogused pisut metsa läinud? 500g liha ja 800g ube pole väga reaalne?
Hart, enamasti on need 400-g purgid (bruto, neto kõigub seal 220-240 g vahel). Nii et kaks "tavalist" oapurki.
Argiõhtu chilli con Carne
Kiirelt valmiv pajaroog, mis meeldib ka lastele.