Lihtne jambalaya

Cajuni köögist pärit roog.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

170 g peekonit

300 g kanafileed

2 suurt sibulat

3 küüslauguküünt

400 g purustatud tomatit

5 dl kanapuljongit

0.25 tl Cayenne'i pipart

0.5 tl purustatud musta pipart

1 tl paprikapulbrit

3 dl kiirkeedu riisi

200 g külmutatud köögiviljasegu - nt

maisi

paprikat

herneid

200 g kooritud krevette

2 dl 10% rõõska koort

hakitud peterselli

Valmistamine

Lõika peekon tükkideks ja pruunista pannil. Lisa kanaviilud, hakitud sibul ja viilutatud küüslauk. Pruunista kergelt.

Lisa purustatud tomatid, kanapuljong, maitseained ja riis. Keeda, kuni riis on küps.

Lisa külmutatud aedviljasegu, krevetid ja rõõsk koor ning kuumuta läbi.

Puista valmis roale hakitud peterselli.

Loe veel:

Soome Valio retsept (Jambalaya)

LISA KOMMENTAAR