Ahjuliha majoneesiga

Veidi lihtsam versioon roast "Liha prantsuse moodi"

Kogus
kahele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

300 g pehmet sealiha

1 viilutatud sibul

125 g majoneesi

50 g riivitud juustu

sidrunipipart

Valmistamine

Lõika liha viiludeks ja vasarda kergelt. Aseta sibul ja liha kihiti ahjuvormi, maitsesta sidrunipipraga. 

Puista peale riivjuust, siis määri peale majonees. 

Küpseta madalal temperatuuril umbes poolteist tundi.

Pildi tegi Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 03.02.2011 18:17

Supper hea!!!

Marjukas
postitatud 12.03.2017 17:19

Mmm mõnus

Ilse
postitatud 13.02.2025 16:51

alati maitsev