Tartarkaste

Tartarkaste on prantsuse köögist pärit majoneeskaste, mis sobib eriti hästi kalaroogade kõrvale.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2 dl hapukoort

1 dl majoneesi

1-2 sl nõrutatud kappareid

1 marineeritud kurk

2 sl hakitud sibulat

1-2 sl peterselli

sidrunimahla või veidi veiniäädikat teravuse lisamiseks

oliive soovi korral

soola ja musta pipart

Valmistamine

Haki kapparid, marineeritud kurk, sibul. Sega majoneesiga, lisa hakitud ürdid.

Serveeri kaste frititud või küpsetatud kalaga, end maitseb ka aedviljade juurde. Fotol on tartarkaste kartuli-lõhekotlettide lisandiks.

LISA KOMMENTAAR

Katrin Vimb
postitatud 25.08.2016 14:13

Minu isiklik lemmik kalapulkadega ... ise teen seda hapukoorega ....