8 viilu kandilist saia
määrimiseks võid
Täidis:200 g riivitud juustu (nt Cheddar + Red Leicester)
1 punane sibul või 1-2 šalottsibulat
1-2 talisibulat või rohelist sibulat
soovi korral röstitud sibulahelbeid
maitse järgi musta pipart või piprasegu
100-150 g head majoneesi
Sega kausis jämedalt riivitud juustud, peenelt hakitud sibulad, majonees, maitsesta julgelt musta pipraga. Sega, siis maitsesta vajadusel veel soola-pipraga.
Määri saiaviiludele võid, siis tõsta juustusegu neljale saiaviilule. Määri ühtlaselt ja kuni servadeni laiali, tõsta peale teine saiaviil.
Lõika diagonaalselt pooleks ja serveeri.
Retsept mugandatud siit/siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Maitsev ja klassikaline, meeldis kogu perele.
Tegime siin hiljuti uuesti, proovisime uut Merevaigu majoneesi. Siia sobis küll.
Huvitavalt intensiivse maitseva võileivad.
Juustu-sibulavõileib
Klassikaline briti sandwich-tüüpi võileib, "cheese and onion sandwich". (Pildil kolmnurksed).