2 küpset punast paprikat
2 sl oliiviõli
170 g külmutatud hakitud spinatit või spinat-ruutlehikut
130 g murendatud fetajuustu
1 muna
3 sl riivitud juustu (nt Mozzarella+Cheddar)
2 hakitud küüslauguküünt
0,5 tl purustatud musta pipart
0,25 tl tšillihelbeid
4 viilu Mozzarella juustu
hakitud värsket peterselli
Kuumuta ahi 200°C.
Lõika paprikad pikuti pooleks, eemalda seemned. Pane ahjupannile, nirista peale oliiviõli. Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit.
Samal ajal haki (vajadusel sulatatud) spinat peeneks, suru hästi kuivaks.
Sega suures kausis hakitud spinat, murendatud fetajuust, muna, riivitud juust, hakitud küüslauk. Maitsesta musta pipra ja tšillihelvestega, sega hoolega. (Soola pole lisada vaja, sest juust on soolane).
Võta paprikad ahjust välja. Täida spinati-juustuseguga. Aseta igale paprikale mozzarella-viil.
Küpseta veel umbes 30 minutit või kuni paprikad on pehmed ja juust kuldne ja kenasti sulanud.
Puista peale hakitud petersell ja serveeri.
Retsept siit.
Täidetud paprikad feta ja spinatiga
Spinati, feta ja mozzarella juustuga täidetud punased paprikad.