200 g väikeseid makarone (nt ditalini)
400 g riivitud valget kapsast (coleslaw segu)
2 hakitud mahedamaitselsit sibulat
2 hakitud sellerivart
2 hakitud kurki
1 hakitud roheline paprika
225 g purk vesikastaneid
Salatikaste:3,5 dl lahjemat majoneesi
5 sl suhkrut (soovi korral)
4 sl ehk 60 ml õunaäädikat
soola ja musta pipart
Keeda makaronid vastavalt pakendi juhistele. Nõruta, loputa külma veega ja nõruta uuesti.
Pane makaronid suurde kaussi, lisa peenikesteks ribadeks lõigatud kapsas, hakitud sibul, varsseller, kurk, roheline paprika ja hakitud nõrutatud vesikastanid.
Sega väikeses kausis kastmeained omavahel. Kalla salatikomponentidele, sega läbi.
Lase enne serveerimist vähemalt tund aega külmkapis maitsestuda (kata kauss kaanega).
Retsept mugandatud siit.
Makaroni-kapsasalat