Makaroni-kapsasalat

Kogus
kuueteistkümnele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

200 g väikeseid makarone (nt ditalini)

400 g riivitud valget kapsast (coleslaw segu)

2 hakitud mahedamaitselsit sibulat

2 hakitud sellerivart

2 hakitud kurki

1 hakitud roheline paprika

225 g purk vesikastaneid

Salatikaste:

3,5 dl lahjemat majoneesi

5 sl suhkrut (soovi korral)

4 sl ehk 60 ml õunaäädikat

soola ja musta pipart

Valmistamine

Keeda makaronid vastavalt pakendi juhistele. Nõruta, loputa külma veega ja nõruta uuesti. 

Pane makaronid suurde kaussi, lisa peenikesteks ribadeks lõigatud kapsas, hakitud sibul, varsseller, kurk, roheline paprika ja hakitud nõrutatud vesikastanid.

Sega väikeses kausis kastmeained omavahel. Kalla salatikomponentidele, sega läbi.

Lase enne serveerimist vähemalt tund aega külmkapis maitsestuda (kata kauss kaanega). 

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR