Lõika sealiha ampsusuurusteks kuubikuteks. Pane lihakuubikud kaussi, lisa maapähkliõli ja sojakaste. Lase külmkapis paar tundi maitsestuda.
Satay-kastme jaoks kuumuta kookospiima ja karripastat väikeses potis umbes 2 minutit. Siis sega hulka mesi, maapähklivõi ja sojakaste. Tõsta pott tulelt, lase jahtuda. Siis sega hulka majonees ja laimimahl.
Lüki sealihakuubikud 8 keskmise suurusega grillvarda otsa. Küpseta grillill või BBQ-restil 3-4 minutit igalt poolt, kuni lihakuubikud on läbinisti küpsed.
Pintselda satay-kastmega, siis grilli veel 30 sekundit iga külje pealt.
Serveeri ülejäänud satay-kastmega. Kõrvale paku laimisektoreid.
Nipid ja soovitused:
Munavaba versiooni jaoks kasuta veganlikku või munavaba majoneesi
Gluteenivaba versiooni jaoks kasuta gluteenivaba märgistusega Tamari sojakastet
Sealihavardad satay kastmega