Kuumuta ahi 180°C. Keeda teokarbid vastavalt pakendi juhistele al dente. Nõruta, loputa külma vee all ja siis nõruta uuesti.
Samal ajal prae veisehakkliha ja sibul keskmisel kuumusel läbi, kuni liha enam roosa pole (6-8 minutit). Nõruta liigne rasv, siis sega hulka tomatikaste, ketšup, sinep ja must pipar. Sega hulka 2 dl riivitud juust.
Tõsta iga "teokarbi" sisse umbes 2 sl hakklihasegu, tõsta võitatud ahjuvormi. Kata vorm kaanega või fooliumiga.
Küpseta 12-15 minutit või kuni karbid on läbi kuumenenud. Siis puista peale ülejäänud riivjuust ja küpseta (nüüd ilma kaaneta) umbes 5 minutit või kuni juust on sulanud.
Serveeri.
Nipid ja soovitused:
Soovi korral garneeri krõbeda peekoni, ribastatud lehtsalati, hakitud tomatite, viilutatud jalapeño, marineeritud kurgi ja hakitud sibulaga.
Teokarbipasta x juustuburger
Ehk siis suured pastakarbid, mille sees on hakklihatäidis ja rohkelt juustu.