Tofu Panang

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 sl kookosrasva

35 g Mae Jum Panang karripastat

2 sl heledat sojakastet

1 sl palmisuhkrut

400 ml kookospiima

300 g kõva tofut (extra firm)

2 paprikat

100 g suhkruherneid

3 kahvrilaimilehte

peotäis Tai basiilikut

Valmistamine

Trimmi suhkruhernekaunad. Lõika paprikad suurteks kuubikuteks. Lõika tofu 1 cm kuubikuteks. Lõika kahvrilaimilehed peenikesteks ribadeks. 

Kuumuta kookosrasv potis keskmisel kuumusel. Lisa tofukuubikud ja pruunista need ümberringi. Tõsta tofukuubikud pannilt ja pane köögipaberile tahenema. 

Lisa potti karripasta ja prae see kergelt läbi.

Lisa 100 ml kookospiima ning sega karripastaga. Maitsesta sojakastme ja palmisuhkruga, sega ühtlaseks. 

Lisa ülejäänud kookospiim, lisa paprika. Hauta 5 minutit.

Lisa suhkruherned ning vajadusel veidi vett. Kuumuta veel mõned minutid, siis lisa potti praetud tofukuubikud ja hauta veel 5 minutit. 

Keera tuli kinni, lisa potti kahvrilaimileheribad ja Tai basiilik. 

Serveeri. Kõrvale sobib jasmiiniriis. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR