Kukeseenehautis

Veidi tummisem kukeseenelisand keedetud kartulite vm juurde.

Kogus
neljale kuni viiele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

500 g (väiksemaid) kukeseeni

1-2 sibulat

1-2 sl õli

soola ja musta pipart

400 g Saare 20% hapukoort

1 kimp hakitud peterselli

Valmistamine

Puhasta seened ja lõika vajadusel viiludeks.

Haki sibulad peeneks ja prae õlis või võis kergelt klaasjaks. Lisa tükeldatud kukeseened, lase keskmisel kuumusel pruunistuda. Maitsesta soola ja musta pipraga, sega juurde hapukoor ja petersell.

Lase kaane all mõni minut haududa, siis serveeri.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 11.08.2015 14:13

Väga maitsev ja lihtne hautis.