Räimemarjaomlett

Eestimaa Looduse Fond ning Kalafoor.ee soovitavad süüa kestlikku kodumaist kala. Siin on Jane Klasmanis pannud räimemarja omleti sisse. Enne kala tarbimist tee alati kalafoor.ee lehel kindlaks, kust ja kuidas on kala püütud. Näiteks Liivi lahest püütud räim on kestlik, samas kui Läänemere lääneosast püütud räim on kehvas olukorras.

Kogus
ühele kuni kahele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 muna

100 g räime marja

0,5 väiksemat sibulat

soola ja musta pipart

soovi korral hakitud värsket tilli või peterselli

praadimiseks õli

Valmistamine

Haki sibul. Puhasta räime mari. Haki maitseroheline. 

Kuumuta pannil õli keskmisel tulel. Lisa räimemari ja hakitud sibul, maitsesta kergelt soola-pipraga ja prae läbi. 

Klopi lahti munad, maitsesta soola-pipraga. Vala segu pannile ning küpseta omlett mõlemalt poolt kuldseks. Puista peale maitseroheline ja serveeri.

Nipid ja soovitused:

  • Räimemarja võib asendada ka mõne teise mitte-ohustatud kala marjaga.

Loe veel:

Jane Klasmanise retsept ja foto.

LISA KOMMENTAAR