Kohupiimaga täidetud kabatšokid

Rumeenia retsept. Ahjus küpsetatud kabatšokid juustu-kohupiimatäidisega. Kohupiima asemel võib kasutada ka ricotta't.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g kabatšokki (2 saledamat)

Täidis:

200 g maitsestamata tavalist või ricotta kohupiima

4-5 sl riivitud juustu

2 muna

25 g pehmet võid

hakitud tilli

Vormi:

1 sl sulatatud võid

Serveerimiseks:

hapukoort

Valmistamine

Puhasta kabatšokid, lõika otsad ära ja võta seemned ettevaatlikult lusikaga välja.

Sega täidiseained omavahel ning täida saadud seguga kabatšokid.

Aseta täidetud kabatšokid sulavõiga ohtralt määritud ahjuvormi ja küpseta ahjus, kuni kabatšokid on pealt kaunilt pruunid.

Lauale andmisel valatakse Rumeenias kabatšokkidele hapukoort.

Nipid ja soovitused:

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Hedi777
postitatud 27.08.2010 21:38

Kabatsokid meie maitse ei olnud, kuidagi vesised jäid.

Pille
postitatud 20.09.2018 15:47

Hedi777 saadetud foto:

pilleonkebab
postitatud 15.10.2024 20:02

KEEEEDDAAA KOTTIB PILLERDIS