Rumeenia retsept. Ahjus küpsetatud kabatšokid juustu-kohupiimatäidisega. Kohupiima asemel võib kasutada ka ricotta't.
500 g kabatšokki (2 saledamat)
200 g maitsestamata tavalist või ricotta kohupiima
4-5 sl riivitud juustu
2 muna
25 g pehmet võid
hakitud tilli
1 sl sulatatud võid
hapukoort
Puhasta kabatšokid, lõika otsad ära ja võta seemned ettevaatlikult lusikaga välja.
Sega täidiseained omavahel ning täida saadud seguga kabatšokid.
Aseta täidetud kabatšokid sulavõiga ohtralt määritud ahjuvormi ja küpseta ahjus, kuni kabatšokid on pealt kaunilt pruunid.
Lauale andmisel valatakse Rumeenias kabatšokkidele hapukoort.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Kabatsokid meie maitse ei olnud, kuidagi vesised jäid.
Hedi777 saadetud foto:
KEEEEDDAAA KOTTIB PILLERDIS
Kohupiimaga täidetud kabatšokid
Rumeenia retsept. Ahjus küpsetatud kabatšokid juustu-kohupiimatäidisega. Kohupiima asemel võib kasutada ka ricotta't.