Lõika soolaliha õhemateks viiludeks, prae pannil kuldseks ja kergelt krõbedaks.
Klopi munad kahvliga kergelt lahti ning maitsesta vähese soolaga. Klopi juurde jahu ja piim. Vala munasegu pruunistatud lihaviiludele ja prae munaroog mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Minusugusele tuletab see toit muidugi lapsepõlve meelde. Vanasti kui siga tapeti kord vai paar aastas oli värske liha käepärast harva, ülejäänud aasta toodi liha aidast soolaliha tünnist. Isegi kotlette tehti sellest tulisoolasest lihast ja ikka silmapesu kausitäis korraga, kellel siis oli aega iga päev pliidi juures passida. Need hommikused toidulõhnad vanaisa juures, kui pannil särises soolaliha ja sinna siis munad veel lisaks löödi, tulevad meelde.</br> Täna päris seda maitset enam kätte ei saa, sest poes müüdav soolaliha on pigem ikka magedapoolne, aga toit on aus ja hea.
Munaroog soolalihaga
Sobib hästi kuumade keedetud kartulite kõrvale.