Kuumuta õli pannil ja hauta selles hakitud sibulat 2 minutit.
Pane sibul koos spinati, muskaatpähkli ja ricottaga suurde kaussi. Maitsesta soola ja pipraga. Suru segu teelusika abil cannelloni torudesse, nii et torud oleksid täidetud.
Laota täidetud pastatorud üksteise kõrvale suurde ahjuvormi.
Pane margariin, jahu ja piim potti ning kuumuta pidevalt segades, kuni kaste pakseneb. Lisa riivitud juust ja sega. Kalla saadud kaste pastatorudele.
Puista peale riivitud parmesani juustu.
Küpseta 190-kraadise ahju keskosas 30-35 minutit.
Nipid ja soovitused:
Kui cannelloni torusid ei ole, siis võib kergelt keedetud lasanjeplaadid torru keerata!
Kannelloonid ricotta ja spinatiga
Cannelloni on torujas pastatoode, mis täidetakse ning küpsetatakse ahjus. Siin on täidiseks ricotta ja spinat, peale läheb juustukaste.