1 sl päevalilleõli
1 hakitud sibul
250 g külmutatud spinatit (sulata ja nõruta hoolega)
250 g Tesco ricotta juustu
noaotsatäis riivitud muskaatpähklit
soola ja musta pipart
8 suurt cannelloni pastatoru või lasanjeplaati
Juustukaste:50 g väherasvast margariini
50 g nisujahu
6 dl väherasvast piima
50 g riivitud väherasvast Cheddari juustu või muud riivitud juustu
25 g riivitud parmesani
Kuumuta õli pannil ja hauta selles hakitud sibulat 2 minutit.
Pane sibul koos spinati, muskaatpähkli ja ricottaga suurde kaussi. Maitsesta soola ja pipraga. Suru segu teelusika abil cannelloni torudesse, nii et torud oleksid täidetud.
Laota täidetud pastatorud üksteise kõrvale suurde ahjuvormi.
Pane margariin, jahu ja piim potti ning kuumuta pidevalt segades, kuni kaste pakseneb. Lisa riivitud juust ja sega. Kalla saadud kaste pastatorudele.
Puista peale riivitud parmesani juustu.
Küpseta 190-kraadise ahju keskosas 30-35 minutit.
Briti Tesco retsept (Ricotta and spinach cannelloni).
Sain täidetud 10 pastatoru.Kastmesse riivisin natuke ka muskaatpähklit ning maitsestasin soola ja pipraga.Väga maitsev:)
Kannelloonid ricotta ja spinatiga
Cannelloni on torujas pastatoode, mis täidetakse ning küpsetatakse ahjus. Siin on täidiseks ricotta ja spinat, peale läheb juustukaste.