Kannelloonid ricotta ja spinatiga

Cannelloni on torujas pastatoode, mis täidetakse ning küpsetatakse ahjus. Siin on täidiseks ricotta ja spinat, peale läheb juustukaste.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl päevalilleõli

1 hakitud sibul

250 g külmutatud spinatit (sulata ja nõruta hoolega)

250 g Tesco ricotta juustu

noaotsatäis riivitud muskaatpähklit

soola ja musta pipart

8 suurt cannelloni pastatoru või lasanjeplaati

Juustukaste:

50 g väherasvast margariini

50 g nisujahu

6 dl väherasvast piima

50 g riivitud väherasvast Cheddari juustu või muud riivitud juustu

25 g riivitud parmesani

Valmistamine

Kuumuta õli pannil ja hauta selles hakitud sibulat 2 minutit.

Pane sibul koos spinati, muskaatpähkli ja ricottaga suurde kaussi. Maitsesta soola ja pipraga. Suru segu teelusika abil cannelloni torudesse, nii et torud oleksid täidetud.

Laota täidetud pastatorud üksteise kõrvale suurde ahjuvormi.

Pane margariin, jahu ja piim potti ning kuumuta pidevalt segades, kuni kaste pakseneb. Lisa riivitud juust ja sega. Kalla saadud kaste pastatorudele.

Puista peale riivitud parmesani juustu.

Küpseta 190-kraadise ahju keskosas 30-35 minutit.

Nipid ja soovitused:

  • Kui cannelloni torusid ei ole, siis võib kergelt keedetud lasanjeplaadid torru keerata!

Loe veel:

Briti Tesco retsept (Ricotta and spinach cannelloni).

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 06.11.2010 16:04

Sain täidetud 10 pastatoru.Kastmesse riivisin natuke ka muskaatpähklit ning maitsestasin soola ja pipraga.Väga maitsev:)