Veganitele sobiv toordessert.
2 küpset banaani
1 avokaado
8 pehmet kuivatatud datlit
3 sl kookosrasva
näpuotsaga soola
4 sl toorkakaopulbrit
kakaopulbrit ja tükeldatud kakaoube (cacao nibs)
vaarikaid või või muid marju
Koori avokaadod, eemalda kivi ja uurista viljaliha välja. Eemalda datlitelt seemned. Koori banaanid.
Pane köögikombaini tükeldatud banaan, avokaado, datlid ja sulatatud kookosrasv. Püreesta ühtlaseks. Lisa sool ja kakaopulber ning töötle ühtlaseks.
Tõsta magustoidupokaalidesse ja lase 30 minutit külmkapis maitsestuda.
Kaunista kakaopulbri ja kakaooatükikestega, soovi korral ka vaarikatega.
Retsept siit.
Tooršokolaadipuding
Veganitele sobiv toordessert.