Tooršokolaadipuding

Veganitele sobiv toordessert.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 küpset banaani

1 avokaado

8 pehmet kuivatatud datlit

3 sl kookosrasva

näpuotsaga soola

4 sl toorkakaopulbrit

Kaunistuseks:

kakaopulbrit ja tükeldatud kakaoube (cacao nibs)

vaarikaid või või muid marju

Valmistamine

Koori avokaadod, eemalda kivi ja uurista viljaliha välja. Eemalda datlitelt seemned. Koori banaanid. 

Pane köögikombaini tükeldatud banaan, avokaado, datlid ja sulatatud kookosrasv. Püreesta ühtlaseks. Lisa sool ja kakaopulber ning töötle ühtlaseks.  

Tõsta magustoidupokaalidesse ja lase 30 minutit külmkapis maitsestuda. 

Kaunista kakaopulbri ja kakaooatükikestega, soovi korral ka vaarikatega. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR