Oranž gazpacho

Imetore roog kuumal suvepäeval.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g piel de sapo melonit

1 oranž paprika

200 g oranže kirsstomateid

1 küüslauguküüs

2 nisuleivaviilu või saiaviilu (u 60 g)

2 sl külmpressitud oliiviõli

1 sl laimimahla

2 tl valge veini äädikat

soola ja musta pipart

Lisaks:

oliiviõli ja värsket basiilikut

Valmistamine

Eemalda melonilt seemned ja koor, lõika viljaliha tükkideks. Pese paprika, eemalda vars ja seemned. Tükelda tomat. Koori ja haki küüslauk. Lõika saiaviilud tükkideks (soovi korral eemalda esmalt koorik).

Pane kõik supi komponendid köögikombaini ning töötle püreeks või kasuta saumikseri abi. 

Hoia suppi enne serveerimist tund aega külmkapis. 

Serveerimisel kaunista värske basiilikuga, nirista peale veel veidi oliiviõli.

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR