"Külmkapiringvaade" kartulite ja keeduvorstiga. Serveerimisel lisatakse roale toores munarebu.
2 hakitud sibulat
praadimiseks võid
300-400 g keeduvorsti või rõngasvorsti (lenkkimakkara)
10 keskmise suurusega keedetud kartulit
soola ja valget pipart
paprikapulbrit
4 toorest munakollast
hakitud värsket peterselli
Kuumuta suurel praepannil või. Lisa sibul ja prae see läbi.
Koori rõngasvorst, lõika viiludeks või kuubikuteks või kangideks. Lisa pannile ja pruunista koos sibulaga.
Lõika kartulid kuubikuteks või viiludeks, lisa pannile. Prae spaatliga pöörates, kuni need on kaunilt jumekad ja läbi kuumenenud.
Maitsesta panniroog soola, pipra ja paprikapulbriga. Puista peale hakitud petersell.
Tõsta pann lauale, igale portsjonile lisa ka toores munakollane.
Lisaks tõsta lauale ketšupit või tšillikastet.
Retsept on soomekeelselt retseptikaardilt (A/S Hjemmet/Sanoma Osakeyhtiö, 1974)
Pyttipannu
"Külmkapiringvaade" kartulite ja keeduvorstiga. Serveerimisel lisatakse roale toores munarebu.