Pyttipannu

"Külmkapiringvaade" kartulite ja keeduvorstiga. Serveerimisel lisatakse roale toores munarebu.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 hakitud sibulat

praadimiseks võid

300-400 g keeduvorsti või rõngasvorsti (lenkkimakkara)

10 keskmise suurusega keedetud kartulit

soola ja valget pipart

paprikapulbrit

4 toorest munakollast

hakitud värsket peterselli

Valmistamine

Kuumuta suurel praepannil või. Lisa sibul ja prae see läbi.

Koori rõngasvorst, lõika viiludeks või kuubikuteks või kangideks. Lisa pannile ja pruunista koos sibulaga.

Lõika kartulid kuubikuteks või viiludeks, lisa pannile. Prae spaatliga pöörates, kuni need on kaunilt jumekad ja läbi kuumenenud. 

Maitsesta panniroog soola, pipra ja paprikapulbriga. Puista peale hakitud petersell. 

Tõsta pann lauale, igale portsjonile lisa ka toores munakollane. 

Lisaks tõsta lauale ketšupit või tšillikastet.

Nipid ja soovitused: 

  • Võid praadida ka kõik komponendid eraldi ja alles serveerimisel kokku segada.

Loe veel:

Retsept on soomekeelselt retseptikaardilt (A/S Hjemmet/Sanoma Osakeyhtiö, 1974)

LISA KOMMENTAAR