2 x 140 g veega tuunikalakonservi (valge tuun)
120 ml majoneesi
0,8 dl peenelt hakitud sibulat
2 sl marineeritud kurgisalatit (sweet pickle relish)
1 sl Dijoni sinepit
soola ja musta pipart
4 sl toasooja pehmet võid
6 viilu saia (suurt viilu)
6 paksu või 12 õhukest viilu Cheddari juustu
Sega kausis nõrutatud tuunikala, majonees, hakitud sibul, kurgisalat, sinep, 0,5 tl soola ja 0,25 tl pipart omavahel.
Määri igale saiaviilule supilusikatäis võid. Siis pööra saiaviilud ümber. Jaota tuunikalasegu kahele saiaviilule, siis aseta peale tomativiilud ja juustuviilud. Aseta peale ülejäänud saiaviilud, võiga pool ülal.
Kuumuta paksupõhjaline pann tasasel tulel. Küpseta saiaviile 6 minutit ühelt ja 6 minutit teiselt poolt, kuni juust on sulanud ja sai kuldne ja krõbe.
Retsept siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Chrissy Teigeni tuunikalavõiku
Chrissy Teigen (s. 1985) on USA modell, telesaatejuht ja ettevõtja, kes on abielus laulja ja näitljea John Legendiga. Siin tema paljukiidetud tuunikalavõileib :)