Tex-Mex suvikõrvitsavorm

Hakklihast, kartulist ja suvikõrvitsast valmistatud maitsev vormiroog. Lisamaitset annavad tex-mex maitseainesegu, purustatud tomatid ja riivitud Emmentali juust.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g kaaluv suvikõrvits

3 kartulit

1 sibul

2 küüslauguküünt

1 sl õli

400 g kodust hakkliha (siga+veis)

40 g tex-mex maitseainesegu

400 g konservitud purustatud tomateid

150 g riivitud Emmentali juustu

Valmistamine

Pese suvikõrvits, lõika viiludeks. Koori kartulid ja lõika õhukesteks viiludeks. Koori ja haki sibul ja küüslauk. 

Prae pannil õlis sibul, küüslauk ja hakkliha. Lisa tex-mex maitseainesegu ja purustatud tomatid, lase kastmel umbes 5 minutit haududa. 

Määri ahjuvorm võiga, laota sinna kihiti suvikõrvitsa- ja kartuliviile, hakklihakastet ja riivitud juustu. Pealmiseks kihiks jäta hakklihakaste ja riivitud juust. 

Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 40 minutit. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR