400 g kaaluv suvikõrvits
3 kartulit
1 sibul
1 sl õli
400 g kodust hakkliha (siga+veis)
40 g tex-mex maitseainesegu
400 g konservitud purustatud tomateid
150 g riivitud Emmentali juustu
Pese suvikõrvits, lõika viiludeks. Koori kartulid ja lõika õhukesteks viiludeks. Koori ja haki sibul ja küüslauk.
Prae pannil õlis sibul, küüslauk ja hakkliha. Lisa tex-mex maitseainesegu ja purustatud tomatid, lase kastmel umbes 5 minutit haududa.
Määri ahjuvorm võiga, laota sinna kihiti suvikõrvitsa- ja kartuliviile, hakklihakastet ja riivitud juustu. Pealmiseks kihiks jäta hakklihakaste ja riivitud juust.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 40 minutit.
Retsept siit.
Tex-Mex suvikõrvitsavorm
Hakklihast, kartulist ja suvikõrvitsast valmistatud maitsev vormiroog. Lisamaitset annavad tex-mex maitseainesegu, purustatud tomatid ja riivitud Emmentali juust.