450 g puhastatud ja hakitud lõvilakk-korallnarmikut
250 ml hakitud sibulat
6 peenelt hakitud küüslauguküünt
4 sl hakitud punast paprikat
1,8 dl (Panko) riivsaia
2 pardimuna või 3 kanamuna
3 sl hakitud värsket peterselli
soola ja Cayenne'i pipart
2 sl toasooja pehmet võid
Praadimiseks:Pane hakitud lõvilakk-korallnarmik, sibul ja punane paprika kergelt õlitatud pannile. Kuumuta tasasel tulel umbes 15 minutit, aeg-ajalt segades, kuni segu on pehme ja eraldunud vedelik aurustunud.
Lisa küüslauk ja prae veel 5 minutit, kuni segu on üsna kuiv ja kergelt pruunistunud.
Võta pann tulelt, lase 15-20 minutit jahtuda.
Pane seenesegu kaussi, lisa ülejäänud ained. Sõtku käte abil paar minutit, kuni segu on ühtlane.
Vormi hakksegust väike "krabikoogike" ning prae see pannil. Kontrolli maitset - vajadusel lisa soola või Cayenne'i pipart.
Prae pannil keskmisel või madalpoolsel kuumusel väikesed kotletikesed.
Retsept siit.
Lõvilakk-korallnarmiku kotletid
Maitselt meenutavad need populaarseid krabikotletikesi ("crab cakes"), aga põhitooraineks on hoopis põnev lõvilakk-korallnarmiku nimeline seen.