Taipärane misosupp

Fusion-tüüpi köögiviljasupp, kus ühendatud Tai maitsed ja Jaapani miso.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 viilutatud porgandit

2 lõiku värsket ingverijuurt

50-75 g (paksemat) kookospiima

0.5 peenestatud värsket tšillikauna

1 kimp hakitud talisibulat

100 g hakitud aedube

100-150 g hakitud spargelkapsast

2 oksa sidrunheina

2 sl mahedat pruuni miso-pastat

praadimiseks õli

Valmistamine

Kuumuta sibul õlis klaasjaks, lisa ülejäänud ained (v.a. miso).

Lisa niipalju vett, et ained oleksid kaetud ja keeda tasasel tulel, kuni aedviljad on pehmed.

Lisa miso ja serveeri.

Retsept pärit Source Foods miso tootepakendilt (Thai Miso Soup). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR