500 ml kanapuljongit
30 ml sriracha tšillikastet
160 g munanuudleid
peotäis mungoa idandeid
0,25 punast sibulat
1 talisibul või roheline sibul
1 punane tšilli
Marinaad kanale:2 sl sojakastet
1 tl värskelt riivitud ingverijuurt
Kaunistuseks:0,25 laimi
paar koriandrivart
Sega riivitud ingver ja sojakaste. Pane kanafilee marinaadi sisse ja lase tund aega maitsestuda. Siis küpseta kuumas ahjus küpseks.
Lõika sibul õhukesteks viiludeks, lõika tšilli viiludeks, viiluta roheline sibul.
Keeda munanuudlid vastavalt pakendi juhistele keevas vees küpseks. Kui nuudlid on valmis, siis nõruta ja pane rameni-kaussi.
Lisa kaussi sriracha ja kanapuljong, sega, et nuudlid jaguneksid ühtlasemalt.
Lõika kanafilee 45° nurga all viiludeks, aseta nuudlitele. Tõsta kenasti kaussi ka mungoaidandid, tšilli, roheline sibul ja punane sibul.
Kaunista laimisektori ja koriandriga.
Retsept mugandatud siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Maitsev terav ramen sai. Kana hoidsin marinaadis kauem, õhtul panin marinaadi ja supi tegin järgmise päeva lõunaks. Kana oli ahjus 200 kraadi juures umbes 20 minutit. Mul olid suured fileed ka, ostsin kanarinnaku, eemaldatud fileed läksid marinaadi ja ülejäägist keetsin puljongi.
Wagamama kana ramen
Ramen on maitsvaim värskelt tehtuna, nii et söö samal päeval.