Wagamama kana ramen

Ramen on maitsvaim värskelt tehtuna, nii et söö samal päeval.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 ml kanapuljongit

30 ml sriracha tšillikastet

160 g munanuudleid

1 kanafilee

peotäis mungoa idandeid

0,25 punast sibulat

1 talisibul või roheline sibul

1 punane tšilli

Marinaad kanale:

2 sl sojakastet

1 tl värskelt riivitud ingverijuurt

Kaunistuseks:

0,25 laimi

paar koriandrivart

Valmistamine

Sega riivitud ingver ja sojakaste. Pane kanafilee marinaadi sisse ja lase tund aega maitsestuda. Siis küpseta kuumas ahjus küpseks. 

Lõika sibul õhukesteks viiludeks, lõika tšilli viiludeks, viiluta roheline sibul.

Keeda munanuudlid vastavalt pakendi juhistele keevas vees küpseks. Kui nuudlid on valmis, siis nõruta ja pane rameni-kaussi. 

Lisa kaussi sriracha ja kanapuljong, sega, et nuudlid jaguneksid ühtlasemalt. 

Lõika kanafilee 45° nurga all viiludeks, aseta nuudlitele. Tõsta kenasti kaussi ka mungoaidandid, tšilli, roheline sibul ja punane sibul.

Kaunista laimisektori ja koriandriga.

Loe veel:

Retsept mugandatud siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 04.05.2020 11:28

Maitsev terav ramen sai. Kana hoidsin marinaadis kauem, õhtul panin marinaadi ja supi tegin järgmise päeva lõunaks. Kana oli ahjus 200 kraadi juures umbes 20 minutit. Mul olid suured fileed ka, ostsin kanarinnaku, eemaldatud fileed läksid marinaadi ja ülejäägist keetsin puljongi.