2 suurt muna
2.5 dl keedetud pruuni riisi
1 riivitud sibul
1.2 dl riivitud Monterey Jack juustu
60 ml riivsaia
60 ml riivitud Pecorino Romano juustu
60 ml tomatikastet või salsat
1 pakk taco-maitseainesegu
2 peenestatud küüslauguküünt
0.5 tl jahvatatud musta pipart
1.3 kg kalkunihakkliha
Peale:2,5 dl tomatikastet
1.2 dl riivitud Monterey Hack juustu
60 ml riivitud Pecorino Romano juustu
Kuumuta ahi 180°C.
Sega suures kausis 10 esimest komponenti. Lisa kalkunihakkliha, sega kergelt, aga põhjalikult. Vormi kaheks pätsiks ning tõsta pätsid võitatud ahjuplaadile.
Küpseta 180-kraadises ahjus 1 tund.
Sega sel ajal katteained omavahel, määri hakklihapätsidele. Küpseta veel 10-15 minutit, kuni lihapätsid on läbinisti küpsed.
Võta ahjust välja ja lase 10 minutit seista, siis lõika viiludeks.
Retsept siit.
Taco-pikkpoiss