Grillitud searibid Korea moodi

Populaarne roog Korea BBQ-restoranides.

Kogus
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kg searibisid

2 sl värskest riivitud ingverist pressitud mahla

3 sl riisiveini

Marinaad:

5 sl gochujang-tšillipastat

2 sl gochugaru tšillipulbrit

1 sl sojakastet

2 sl suhkrut

4 purustatud küüslauguküünt

1 hakitud talisibul

1 tl soola

0,5 tl jahvatatud musta pipart

Valmistamine

Lõika ribid 5 cm laiusteks tükkideks. Pane kaussi, kalla peale ingverimahl ja riisivein, masseeri maitsed lihasse ning lase maitsestuda. 

Sega marinaadiained omavahel, masseeri ribitükkidele. Kaga kauss kinni ning lase vähemalt 1 tund või kuni järgmise päevani külmkapis maitsestuda. 

Kuumuta grillahi või grillpann keskmisel tulel. Küpseta ribisid 4-6 minutit, neid vahepeal ringi pöörates, või kuni ribid on küpsed. 

Serveeri keedetud riisiga.   

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 06.04.2020 16:42

Ohh, need jäid ikka väga head! Jäävad püsimenüüsse.