Populaarne roog Korea BBQ-restoranides.
1 kg searibisid
2 sl värskest riivitud ingverist pressitud mahla
3 sl riisiveini
5 sl gochujang-tšillipastat
2 sl gochugaru tšillipulbrit
1 sl sojakastet
2 sl suhkrut
4 purustatud küüslauguküünt
1 hakitud talisibul
1 tl soola
0,5 tl jahvatatud musta pipart
Lõika ribid 5 cm laiusteks tükkideks. Pane kaussi, kalla peale ingverimahl ja riisivein, masseeri maitsed lihasse ning lase maitsestuda.
Sega marinaadiained omavahel, masseeri ribitükkidele. Kaga kauss kinni ning lase vähemalt 1 tund või kuni järgmise päevani külmkapis maitsestuda.
Kuumuta grillahi või grillpann keskmisel tulel. Küpseta ribisid 4-6 minutit, neid vahepeal ringi pöörates, või kuni ribid on küpsed.
Serveeri keedetud riisiga.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Ohh, need jäid ikka väga head! Jäävad püsimenüüsse.
Grillitud searibid Korea moodi
Populaarne roog Korea BBQ-restoranides.