Munavõi

Järjekordne klassika eesti köögist - sobib nii keedukartulite kõrvale kui ka võileivakatteks või karjala pirukate lisandiks.

NB! Parima munavõi saab vastkeedetud jahtunud munadest - siis on tulemus kreemjam.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

100 g toasooja võid

4 keedetud muna

soola

hakitud murulauku või peterselli

Valmistamine

Sega pehme või, hakitud munad ja hakitud murulauk või petersell. Maitsesta soolaga ja klopi puulusikaga ühtlaseks.

Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

hexy
postitatud 19.04.2010 18:47

Mõnus saiakatteks.

Dee
postitatud 16.05.2010 08:07

Väga hea leiva peale. :)

Triin
postitatud 21.04.2014 22:37

Äärmiselt hästi maitseb! Tegin perele ja kõik jäid rahule :)

Triinutraanu
postitatud 31.01.2016 19:52

Olen alati teinud hapukoorega "munavõid".... katsetasin nyyd siis originaali ka ära :)

Karjalapirukatele ja niisama saia-leivakatteks super! :)

Kaare
postitatud 01.03.2016 22:53

Ma kardan munavõid üle soolata ja selles suures kartuses õnnestub mul alati liiga mage munavõi teha :)

aime
postitatud 29.09.2016 23:29

ema tegi nii head muna vôid, jaa see oli mittu, mitto aastad tagasi. olen otsinud retseptid ja leitsin. nûûd tee ise esimest korda : )

Tüdrik
postitatud 15.11.2019 13:56

Ma tahaks teada kui kaua mune keedad? 10min?

Poiis
posted on 24.01.2020 12:05

10min ja panna sisse kui vesi mullitab munad sisse panna õrnalt.

Välismaalane
postitatud 23.08.2020 21:09

Tegin seda täna, siin kus olen pole peterselli leidnud. Kasutasin koriandrit ja tuli väga hea. Lihtne ja maitsev!

Pille
posted on 23.08.2020 21:22

Koriandriga on kindlasti põnev! Aga kus ei müüda peterselli?

Andrus
postitatud 31.12.2020 18:32

Mina panen veel törtsu majoneesi ka :)