Kuumuta õli praepannil. Lisa lihasteigid või -medaljonid ja prae 5 minutit. Siis pööra ümber ja prae veel 3-5 minutit, olenevalt sellest, millist küpsusastet eelistad ja lihalõigu paksusest. Tõsta liha pannilt ja lase puhata.
Lisa pannile palsamiäädikas, siis puljong, sõstraželee ja purustatud küüslauk. Sega üsna tugeval tulel ühtlaseks, siis lisa põldmarjad ja kuumuta, kuni marjad on pehmed.
Serveeri nt juurselleripüree ja brokoliga.
Nipid ja soovitused:
Väidetavalt töötab see retsept väga hästi ka metstuvi (wood pigeon) fileedega.
Veisepuljong valmistati algretseptis Knorr Touch of Taste puljongikontsentraadist.
Kui kaste lõpus veel särtsu vajab, lisa sorts portveini.
Praetud hirveliha põldmarjakastmega
Pannil praetud hirve- või metskitseliha põldmarjakastmega.