Paneer masala

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

225 g paneer juustu

0,5 tl + 0,5 tl soola

0,5 tl + 1 tl kollajuurt ehk kurkumit

1 tl + 1 tl garam masala vürtsisegu

1 tl tšillihelbeid

2 sl + 0,5 dl vett

1 punane sibul

1 tl terveid vürtsköömneid

2 sl rapsiõli

1 küüslauguküüs

1 sl riivitud värsket ingverijuurt

2 tomatit

1 väike suvikõrvits (u 250 g)

2 sl magusat tšillikastet

1 talisibul

1 dl maitsestamata jogurtit

Serveerimiseks:

basmatiriisi

naan-leiba

Valmistamine

Lõika juust kuubikuteks. Sega juustukuubikute hulka 0,5 tl soola, 0,5 tl kollajuurt, 1 tl garam masalat, tšillihelbed ja 2 sl vett.

Koori sibul, lõika õhukesteks viiludeks. Kuumuta pannil õli, lisa sibul ja vürtsköömned ning kuumuta 2 minutit. Siis alanda kuumust, lisa hakitud küüslauk. Lisa ingver, 1 tl kollajuurt ja 1 tl garam masala segu. Prae veel minut aega, ära pruunista!

Lõika tomatid ja suvikõrvits kuubikuteks. Lisa pannile, lisa tšillikaste, 0,5 tl soola ja 0,5 dl vett. Kata pott kaanega ja hauta kaane all umbes 5 minutit. 

Prae paneerjuustukuubikud praepannil koos marinaadiga kerge pruunistumiseni. Lisa juustukuubikud köögiviljade hulka. Puista peale hakitud roheline sibul, nirista peale maitsestamata jogurt.

Serveeri basmatiriisiga ja/või sooja naan-leivaga. 

Loe veel:

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR