Tüütu umbrohi indiapärases võtmes.
75 g noori nõgeselehti
1 väike sibul
2 küüslauguküünt
2 tl karripulbrit
0,5 tl soola
100 g kikerhernejahu (besan)
1 tl küpsetuspulbrit
frittimiseks õli
Pese nõgesed hoolega, nõruta. Haki peeneks.
Haki sibul ja küüslauk peeneks. Lisa sool ja vürtsid ja sega hoolega. Sega nõgeste hulka, siis sega juurde küpsetuspulbriga segatud jahu.
Vormi segust umbes golfipallisuurused pallid (kui segu koos ei püsi, lisa veel veidi jahu).
Prae või friti pallikesed õlis kuldpruuniks, siis lase liigsel rasval köögipaberil taheneda.
Serveeri mõne tšatni või umbrohusalatiga.
Retsept siit.
Nõgese-pakorad
Tüütu umbrohi indiapärases võtmes.