Nõgese-pakorad

Tüütu umbrohi indiapärases võtmes.

Kogus
8-10 tk
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

75 g noori nõgeselehti

1 väike sibul

2 küüslauguküünt

2 tl karripulbrit

0,5 tl soola

100 g kikerhernejahu (besan)

1 tl küpsetuspulbrit

frittimiseks õli

Valmistamine

Pese nõgesed hoolega, nõruta. Haki peeneks. 

Haki sibul ja küüslauk peeneks. Lisa sool ja vürtsid ja sega hoolega. Sega nõgeste hulka, siis sega juurde küpsetuspulbriga segatud jahu.

Vormi segust umbes golfipallisuurused pallid (kui segu koos ei püsi, lisa veel veidi jahu). 

Prae või friti pallikesed õlis kuldpruuniks, siis lase liigsel rasval köögipaberil taheneda. 

Serveeri mõne tšatni või umbrohusalatiga. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR