Lillkapsasalat

Toorsalat värske krõmpsu lillkapsaga.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 krõmps keskmise suurusega värske lillkapsas

3 sl sidrunimahla

paar lusikatäit oliiviõli

1 küüslauguküüs

peotäis hakitud värsket peterselli

näpuotsaga tšillihelbeid

soola ja musta pipart

Valmistamine

Sega kausis oliiviõli, sidrunimahl, riivitud/purustatud küüslauk, tšillihelbed ja sool-pipar. Sega juurde hakitud petersell.

Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks, lisa salatikaussi ja sega korralikult läbi. Lase soovi korral tund-paar jahedas maitsestuda enne serveerimist. 

Inspiratsiooniks oli Alexander och Hanna Gullichseni raamatu "Safkaa" lillkapsasalati retsept, aga tuunitud. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 04.09.2019 22:00

Tegin ühele "naistekale" ja salat osutus väga populaarseks. Väga tore tulemus väga vähese vaevaga!

Pille
postitatud 11.02.2024 11:34

Tegin ühele talvisele peole, endiselt mõnusalt krõmps:

Merike Tullus
postitatud 15.06.2021 16:59

Lemmik, vahel ka maitsestamata jogurt ja Hellmansi majonees!