Kuumuta malmpannil või metallist ahjuvormis peekon krõbedaks, tõsta kõrvale.
Kuumuta pannile jäänud rasvas puhastatud (ja vajadusel tükeldatud) seeni ning viilutatud porrut ning tüümiani umbes 5 minutit, kuni porru on pehmenenud ja seened kergelt pruunistunud. Lisa tükeldatud suvikõrvits ning poolitatud kirsstomatid. Kuumuta veel paar minutit.
Klopi munad vee ja piimaga lahti, maitsesta kergelt soolaga.
Pane peekon uuesti pannile, kalla munasegu pannile. Küpseta 180-kraadises ahus u 30 minutit, kuni omlett on hüübinud.
Soovi ja võimaluse korral võid omletile veel paar minutit grillkuuma anda - siis saad kena jumeka road.
Serveerimisel pusita peale tüümianilehti ning kõrvale paku värsket salatit.
Ahjuomlett kukeseente ja suvikõrvitsaga