Mahedale kalkunihakklihale annavad maitset tšilli- ja sojakaste.
450 g kalkunihakkliha
1 sl tumedat sojakastet
1-2 sl magusat tšillikastet
sidrunimahla
2 peenestatud talisibulat või rohelist sibulat
soola ja musta pipart
Tükelda kalkuniliha ja aja läbi hakkmasina.
Sega hakitud kalkunihakkliha kausis sojakastme, tšillikastme, riivitud sidrunikoore ja -mahla ning hakitud talisibulatega. Maitsesta ja sega hoolega.
Vormi hakkmassist burgerid ja küpseta neid kuuma grilli all 8 minutit mõlemalt poolt. Briti ajakirja BBC Good Food'i retsept (50 beat the clock suppers, Spicy turkey burgers). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.
Kotletitainas jäi natuke vedalavõitu, aga maitselt olid head, huvitavad.
Zoozi on sellise pildi saatnud:
Mul oli väike sidrun, panin terve sidruni koore ja pool mahla. Tulemus oli hästi maitsev!
Vürtsised kalkuniburgerid
Mahedale kalkunihakklihale annavad maitset tšilli- ja sojakaste.