Vürtsised kalkuniburgerid

Mahedale kalkunihakklihale annavad maitset tšilli- ja sojakaste.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

450 g kalkunihakkliha

1 sl tumedat sojakastet

1-2 sl magusat tšillikastet

sidrunimahla

2 peenestatud talisibulat või rohelist sibulat

soola ja musta pipart

Valmistamine

Tükelda kalkuniliha ja aja läbi hakkmasina.

Sega hakitud kalkunihakkliha kausis sojakastme, tšillikastme, riivitud sidrunikoore ja -mahla ning hakitud talisibulatega. Maitsesta ja sega hoolega.

Vormi hakkmassist burgerid ja küpseta neid kuuma grilli all 8 minutit mõlemalt poolt.

Briti ajakirja BBC Good Food'i retsept (50 beat the clock suppers, Spicy turkey burgers). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 13.04.2011 19:51

Kotletitainas jäi natuke vedalavõitu, aga maitselt olid head, huvitavad.

Pille
postitatud 04.10.2017 08:57

Zoozi on sellise pildi saatnud:

Kaare
postitatud 04.10.2017 10:12

Mul oli väike sidrun, panin terve sidruni koore ja pool mahla. Tulemus oli hästi maitsev!