Arbuusivardad mozzarella ja prosciutto singiga

Lüki suvine arbuusisalat varda otsa!

Kogus
6 varrast
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

seemneteta arbuusi

125 g Mozzarella juustu pallikesi

1 pikk kurk või paar lühikest kurki

125 g Parma sinki (Prosciutto di Parma/Prosciutto crudo)

punt värsket basiilikut

palsamiäädikakreemi

Valmistamine

Lõika arbuusi viljalihast umbes 2,5 cm küljepikkusega kuubikud. Lõika kurk umbes 1 cm paksusteks ratasteks.

Lüki iga varda otsa vaheldumisi 2-3 arbuusikuubikud, 2 mozzarellapalli, volditud sinki, 2 kurgiratast ning paar basiilikulehte.

Aseta vardad vaagnale, nirista peale palsamiäädikakreemi ja serveeri.

Loe veel:

Idee siit. Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 26.06.2019 14:20

Ilus, lihtne ja maitsev!