Lüki suvine arbuusisalat varda otsa!
seemneteta arbuusi
125 g Mozzarella juustu pallikesi
1 pikk kurk või paar lühikest kurki
125 g Parma sinki (Prosciutto di Parma/Prosciutto crudo)
punt värsket basiilikut
palsamiäädikakreemi
Lõika arbuusi viljalihast umbes 2,5 cm küljepikkusega kuubikud. Lõika kurk umbes 1 cm paksusteks ratasteks.
Lüki iga varda otsa vaheldumisi 2-3 arbuusikuubikud, 2 mozzarellapalli, volditud sinki, 2 kurgiratast ning paar basiilikulehte.
Aseta vardad vaagnale, nirista peale palsamiäädikakreemi ja serveeri.
Idee siit. Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.
Ilus, lihtne ja maitsev!
Arbuusivardad mozzarella ja prosciutto singiga
Lüki suvine arbuusisalat varda otsa!