Koori ja tükelda sibul ja küüslauk, lõika lillkapsas õisikuteks. Kuumuta potis õli, prae aedvilju selles umbes 5 minutit. Lisa vesi, puljongikuubikud ja külmutatud spinat, kuumuta keemiseni ning keeda keskmisel tulel 10 minutit, kuni lillkapsas on pehme.
Tõsta pott tulelt ning püreesta supp saumikseriga.
Tõsta pott uuesti tulele, lisa kookospiim ja maitseained ning kuumuta läbi.
Retsept pärit ajakirjast Ruokamaailma (Helmikuu 2008, Kookoksinen pinaattikeitto). Pildi tegi Nami-Nami kaasautor Liina Vahter.
Hiljuti proovisin spinatiga suppi teha ja tuli väga hea välja! Pilt pole kõige parem, aga maitse oli hea. Tegelikult on kõik köögiviljaroad head, kui neid õigesti maitsestada.
Spinati-lillkapsasupp kookospiimaga
Lihtne püreesupp, kus kookospiim mahendab maitset ja spinat annab värvi. Sobib ka veganitele.