350 g hakkliha
1 sibul
1-2 küüslauguküünt
1 sl õli
400 g purk konservitud purustatud tomateid
2-3 sl kontsentreeritud tomatipastat
4 dl lihapuljongit
1 tl pitsamaitseainet või kuivatatud punet või kuivatatud basiilikut
2 dl lühikesi spagette või nuudleid
300 g külmutatud aedviljasegu - nt Härmavili porgand, mais, hernes
hakitud värsket peterselli
soola ja musta pipart
Pane hakkliha pannile ja pruunista kergelt õlis. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ning lase pehmeneda.
Lisa purustatud tomatid ja tomatipüree, lihapuljong ja nuudlid. Hauta 5 minutit või kuni nuudlid on al dente. Lisa aedviljasegu, sega ja lase pajaroal korralikult läbi kuumeneda. Raputa peale peterselli ja serveeri.
Retsept siit ja siit. Vaata ka seda versiooni (soome k).
Nii hea, aitäh. Eile tegin ja täna läheb kordamisele :)
Oi ma mäletan ka neid pakisegusi... Lapsena oli lemmik. Ükskord sõin ennast lõhki sellest, mis lõppes väga halvasti... Peale seda pole söönud :)
Olen sööönud: nämma!
Minu itaalia pada:
Itaalia pada
Popi pakitoidu "Itaalia pada" (soome k. Italian pata, rootsi k. Italian gryta) kodune variant.