Selle suupiste töötas Pille välja Hellmann'si avokaadoõli ning vähekese laimiga majoneeskastme jaoks.
ümmargusi nacho maisikrõpse
Hellmann's avokaadoõliga majoneesi
värsket koriandrit
punast tšillit
veidi riivitud laimikoort
500 g hästi värsket lõhefileed
2-3 laimi mahl
1 hakitud punane tšilli
hakitud värsket koriandrit
2-3 cm jupp ingverijuurt
soola ja musta pipart
Valmista esmalt lõhe-ceviche selle retsepti järgi. Lase 3-4 tundi maitsestuda.
Serveerimiseks tõsta igale nacho-krõpsule teelusikatäis Hellmann'si majoneeskastet rapsi- ja avokaadoõliga, sellele lusikatäis lõhesegu.
Kaunista värske koriandri, riivitid laimikoore, viilutatud punase tšilliga.
Meie pere suurtele meeldib ceviche väga, see majoneesitörtsu ja krõbeda nachoga suupiste muidugi ka.
Lõhe ceviche'i ja avokaadomajoneesi suupisted
Selle suupiste töötas Pille välja Hellmann'si avokaadoõli ning vähekese laimiga majoneeskastme jaoks.