Lõhe ceviche'i ja avokaadomajoneesi suupisted

Selle suupiste töötas Pille välja Hellmann'si avokaadoõli ning vähekese laimiga majoneeskastme jaoks.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

ümmargusi nacho maisikrõpse

Hellmann's avokaadoõliga majoneesi

värsket koriandrit

punast tšillit

veidi riivitud laimikoort

Ceviche:

500 g hästi värsket lõhefileed

2-3 laimi mahl

1 hakitud punane tšilli

hakitud värsket koriandrit

2-3 cm jupp ingverijuurt

soola ja musta pipart

Valmistamine

Valmista esmalt lõhe-ceviche selle retsepti järgi. Lase 3-4 tundi maitsestuda. 

Serveerimiseks tõsta igale nacho-krõpsule teelusikatäis Hellmann'si majoneeskastet rapsi- ja avokaadoõliga, sellele lusikatäis lõhesegu. 

Kaunista värske koriandri, riivitid laimikoore, viilutatud punase tšilliga.  

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 07.06.2019 23:17

Meie pere suurtele meeldib ceviche väga, see majoneesitörtsu ja krõbeda nachoga suupiste muidugi ka.