Kimchi-seeneburgerid

Selle burgeri täidiseks on Korea vürtsikas köögiviljahoidis kimchi, värske kurk, kimchi-majonees ning krõbedas Panko-paneeringus Portobello seeneviilud.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 burgerikuklit

2-3 suurt portobello seent

1 sl nisujahu

3-4 sl sojapiima või mandlipiima

6 sl Panko riivsaia

praadimiseks õli

2 väikest värsket kurki

veganitele sobivat kimchi't

Kimchi-majonees:

4 sl Hellmann's vegan majoneeskastet

2 sl kimchi-leent

Valmistamine

Sega majonees ja kimchi-vedelik omavahel, tõsta kõrvale ootele. Lõika kurgid pikkupidi õhukesteks viiludeks, nt köögiviljakoorijaga. 

Lõika seened 1 cm paksusteks viiludeks. Kasta jahusse, siis taimse piimasisse ning seejärel Panko-riivsaia sisse. 

Kuumuta keskmise suurusega pannil u 1 cm õli. Tõsta paneeritud seeneviilud mõnekaupa pannile ja prae mõlemalt poolt 2 minutit või kuni seened on kuldsed ja krõbedad. Tõsta praetud seened köögipaberile tahenema. 

Burgerite jaoks lõika burgerikuklid pooleks. Tõsta alumisele poolele lusikatäis kimchi-majoneesi, siis mõned krõbedaks praetud seeneviilud, seejärel korralik lusikatäis kimchi't ning viimasena mõned õhukesed kurgiviilud. Aseta peale kukli pealmine osa ja serveeri. 

Nipid ja soovitused:

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR