Selle burgeri täidiseks on Korea vürtsikas köögiviljahoidis kimchi, värske kurk, kimchi-majonees ning krõbedas Panko-paneeringus Portobello seeneviilud.
Sega majonees ja kimchi-vedelik omavahel, tõsta kõrvale ootele. Lõika kurgid pikkupidi õhukesteks viiludeks, nt köögiviljakoorijaga.
Lõika seened 1 cm paksusteks viiludeks. Kasta jahusse, siis taimse piimasisse ning seejärel Panko-riivsaia sisse.
Kuumuta keskmise suurusega pannil u 1 cm õli. Tõsta paneeritud seeneviilud mõnekaupa pannile ja prae mõlemalt poolt 2 minutit või kuni seened on kuldsed ja krõbedad. Tõsta praetud seened köögipaberile tahenema.
Burgerite jaoks lõika burgerikuklid pooleks. Tõsta alumisele poolele lusikatäis kimchi-majoneesi, siis mõned krõbedaks praetud seeneviilud, seejärel korralik lusikatäis kimchi't ning viimasena mõned õhukesed kurgiviilud. Aseta peale kukli pealmine osa ja serveeri.
Kimchi-seeneburgerid
Selle burgeri täidiseks on Korea vürtsikas köögiviljahoidis kimchi, värske kurk, kimchi-majonees ning krõbedas Panko-paneeringus Portobello seeneviilud.