Mango-kanasalat

Troopilise hõnguga maitsev ja toekas salat, mille valmistamisel on abiks Felix mango-tšilli kaste.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

Kana jaoks:

1 dl Felix mango-tšillikastet

6 kana kintsufileed

1-2 sl oliiviõli

Salati jaoks:

100 g frillice salatit või jääsalatit

3-4 väikest kurki või 1 pikk kurk

1 küps avokaado

peotäis kirsstomateid

hakitud värsket koriandrit

1 punane paprika

1 dl Felix mangot-tšillikastet

meresoolahelbeid

Valmistamine

Pane kanakintsuliha kaussi, lisa 1 dl Felix mango-tšilli kastet, sega läbi ja lase veerand tundi maitsestuda.

Kuumuta suurel praepannil õli, lisa kanatükid ja prae keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 7-8 minutit, kuni kana on läbinisti küps ja pealt kenasti kuldpruun. Lase 5-10 minutit puhata, siis lõika viiludeks.

Samal ajal haki lehtsalat, lõika kurgid viiludeks, lõika paprika pikuti pooleks ja seejärel viiludeks, lõika avokaado viiludeks või kuubikuteks, poolita kirsstomatid, haki koriander. 

Laota kõik komponendid salativaagnale. Puista peale koriandrit, nirista peale ülejäänud 1 dl Felix mango-tšilli kastet, riputa peale veidi meresoolahelbeid ja serveeri. 

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 04.05.2019 10:06

Minu arust väga tore leid, eriti see valmiskastme kasutamine nii marinaadi kui ka salatikastmena.