Pane kanakintsuliha kaussi, lisa 1 dl Felix mango-tšilli kastet, sega läbi ja lase veerand tundi maitsestuda.
Kuumuta suurel praepannil õli, lisa kanatükid ja prae keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 7-8 minutit, kuni kana on läbinisti küps ja pealt kenasti kuldpruun. Lase 5-10 minutit puhata, siis lõika viiludeks.
Samal ajal haki lehtsalat, lõika kurgid viiludeks, lõika paprika pikuti pooleks ja seejärel viiludeks, lõika avokaado viiludeks või kuubikuteks, poolita kirsstomatid, haki koriander.
Laota kõik komponendid salativaagnale. Puista peale koriandrit, nirista peale ülejäänud 1 dl Felix mango-tšilli kastet, riputa peale veidi meresoolahelbeid ja serveeri.
Mango-kanasalat
Troopilise hõnguga maitsev ja toekas salat, mille valmistamisel on abiks Felix mango-tšilli kaste.