Täidetud munad peekoniga

Hõrgud mädarõikamaitselise täidisega munad, kaunistatud suitsupeekoniga.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

6 muna

4 sl head majoneesi

1 sl kanget mädarõigast

näpuotsaga tšillihelbeid

maitse järgi soola

70 g toorsuitsu peekoni kuubikuid

hakitud värsket peterselli või murulauku

Valmistamine

Keeda munad kõvaks (10 minutit), siis lase külmas vees jahtuda. Koori munad. 

Lõika kooritud munad pooleks, võta kollased välja. Peenesta munakollased, surudes need läbi sõela või riivi peenelt. Sega juurde majonees, mädarõigas ja maitsesta soolaga. Pane segu tordipritsi sisse ja suru munapoolikutesse või täida munavalgepaadid lusika abil.

Munade keetmise ajal prae peekonikuubikud pannil krõbedaks, siis lase köögipaberil veidi taheneda. Aseta igale täidetud munale mõned praetud peekonikuubikud. 

Puista peale hakitud peterselli ja serveeri. 

Loe veel:

Foto: Juta Kübarsepp

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 06.08.2018 15:28

Mädarõigas sobib ideaalselt täidetud munade sisse ja suitsupeekon on kirsiks tordil! Kiideti väga (serveerisin neid 2018. aastal Viimsi kohvikutepäeval).

Pille
postitatud 27.11.2020 18:34

Endiselt vist üks lemmikviis täidetud munade tegemiseks :)