Keeda munad kõvaks (10 minutit), siis lase külmas vees jahtuda. Koori munad.
Lõika kooritud munad pooleks, võta kollased välja. Peenesta munakollased, surudes need läbi sõela või riivi peenelt. Sega juurde majonees, mädarõigas ja maitsesta soolaga. Pane segu tordipritsi sisse ja suru munapoolikutesse või täida munavalgepaadid lusika abil.
Munade keetmise ajal prae peekonikuubikud pannil krõbedaks, siis lase köögipaberil veidi taheneda. Aseta igale täidetud munale mõned praetud peekonikuubikud.
Mädarõigas sobib ideaalselt täidetud munade sisse ja suitsupeekon on kirsiks tordil! Kiideti väga (serveerisin neid 2018. aastal Viimsi kohvikutepäeval).
Täidetud munad peekoniga
Hõrgud mädarõikamaitselise täidisega munad, kaunistatud suitsupeekoniga.