Munad heeringasalatiga

Klassikalised põhjamaised maitsed uues kuues!

Kogus
kümnele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

420 g õrnsoolatud heeringafileed

5 marineeritud peeti

2 marineeritud kurki

2 õuna (nt "Ingrid Marie")

5 cm jupp porrut (hele osa)

2-3 sl tilli-sinepikastet (hovmästarsås)

5 suurt muna

3 sl crème fraîche'i või paksu hapukoort

25 g musta kalamarja

värsket tilli

Valmistamine

Nõruta heeringas. Lõika heeringas, peet ja kurgid väikesteks kuubikudeks. Koori õun, eemalda südamik ja lõika õun väikesteks kuubikuteks. Lõika porru õhukesteks viiludeks. 

Sega heeringas, peet, kurk, porru ja õun tilli-sinepikastmega. 

Keeda munad, jahuta. Koori ja lõika pikuti pooleks. Aseta igale munapoolikule lusikatäis heeringasalatit, hapukoort ja veidi kalamarja. Kaunista värske tilliga.

Loe veel:

Allikas: Allt om Mat

LISA KOMMENTAAR