Pane rõngikud madalasse kaussi ja vala peale külm (!!!) vesi. Jäta 20−40 minutiks ligunema (aeg oleneb suurusest).
Kui rõngikud on kergelt paisunud ja pehmenenud, siis võta veest välja ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Sega kohupiim ja muna ühtlaseks massiks ning tõsta segu teelusikaga rõngikute aukudesse. Puista peale meelepäraseid lisandeid (nt rosinaid, hakitud sukaadi, mooniseemneid vms).
Küpseta 200°C juures umbes 25 minutit, kuni rõngikukorbid on kuldpruunid ja küpsed.
Nipid ja soovitused:
Ära vala rõngikute peale kuuma vett, sest siis hakkavad nad kooruma ja pudenema ning ei tõmba vett ühtlaselt sisse.
Valiku klassikalisemaid ja moodsamaid korbiretsepte leiad siit.
Algidee on Andra blogist. Pildi tegi Nami-Nami kasutaja Suzlik, kes koostab retsepte ka Marian Fitness'i jaoks ning kelle toidupiltidega saate end kursis hoida Instagrami kaudu (Teevi food). Vaata ka Teevi blogipostitust.
Rõngikukorbid
Ehk kohupiimakorbid, mille valmistamiseks on pärmitaina asemel kasutatud hoopis barankasid ehk rõngikuid.